logo
Welcome to our new AbleCommerce forums. As a guest, you may view the information here. To post to this forum, you must have a registered account with us, either as a new user evaluating AbleCommerce or an existing user of the application. For all questions related to the older version of Gold and earlier, please go to forums.ablecommerce.com. Please use your AbleCommerce username and password to Login. New Registrations are disabled.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Macoy  
#1 Posted : Tuesday, January 1, 2019 7:24:25 AM(UTC)
Macoy

Rank: Newbie

Groups: Authorized User, Developers, Registered
Joined: 12/19/2018(UTC)
Posts: 0

I am not able to populate the Article Publish Info Widget. I have made a Blog category. I have made two blog webpages. Both are able to be seen and part of the website. However, I would like to link these blogs or Blog category on homepage. I see there is a "Article Publish Info" widget in the General Section but when I place this widget in the website content on my homepage, is blank or nothing shows up.
On my blog category page which uses Blog template and Articles listing inner layout. The section labeled Article Publish Info reads -"Object reference not set to an instance of an object."

How do I populate Article Publish Info Widget?
Thanks

Wanna join the discussion?! Login to your AbleCommerce Forums forum account. New Registrations are disabled.

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.