logo
Welcome to our new AbleCommerce forums. As a guest, you may view the information here. To post to this forum, you must have a registered account with us, either as a new user evaluating AbleCommerce or an existing user of the application. For all questions related to the older version of Gold and earlier, please go to forums.ablecommerce.com. Please use your AbleCommerce username and password to Login. Forums Registration.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
IDAutomation  
#1 Posted : Wednesday, October 9, 2019 12:56:50 PM(UTC)
IDAutomation

Rank: Newbie

Groups: Authorized User, Developers
Joined: 11/13/2018(UTC)
Posts: 6

Thanks: 10 times
We are manually moving from AbleCommerce 7.0.0 to the new CMS version. I'm not able to add redirects from the .aspx product pages and HTML pages to the new user-friendly SEO pages. Where or how can I add these?

UserPostedImage

Wanna join the discussion?! Login to your AbleCommerce Forums forum account. Forums Registration.

shari  
#2 Posted : Wednesday, October 9, 2019 1:15:42 PM(UTC)
shari

Rank: Member

Groups: Admin, Authorized User, Registered, Developers
Joined: 10/5/2018(UTC)
Posts: 27

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Hi,

This is because of the path you are using. It should not start with a slash.
thanks 1 user thanked shari for this useful post.
IDAutomation on 10/9/2019(UTC)
IDAutomation  
#3 Posted : Wednesday, October 9, 2019 1:26:42 PM(UTC)
IDAutomation

Rank: Newbie

Groups: Authorized User, Developers
Joined: 11/13/2018(UTC)
Posts: 6

Thanks: 10 times
duh! thanks, it's always the simple things that will trip me up!
IDAutomation  
#4 Posted : Wednesday, October 9, 2019 1:32:45 PM(UTC)
IDAutomation

Rank: Newbie

Groups: Authorized User, Developers
Joined: 11/13/2018(UTC)
Posts: 6

Thanks: 10 times
while the url was accepted, it isn't redirecting? It's throwing an error message:

UserPostedImage

Edited by user Wednesday, October 9, 2019 1:33:36 PM(UTC)  | Reason: Not specified

katie_able_support  
#5 Posted : Friday, October 11, 2019 1:02:53 PM(UTC)
katie_able_support

Rank: Advanced Member

Groups: Developers, Registered, HelpDesk, System
Joined: 10/29/2018(UTC)
Posts: 72

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
This 404 error indicates the page cannot be found. Can you please confirm that you can reach the page you are redirecting to?

Thanks
Katie
IDAutomation  
#6 Posted : Friday, October 11, 2019 1:58:28 PM(UTC)
IDAutomation

Rank: Newbie

Groups: Authorized User, Developers
Joined: 11/13/2018(UTC)
Posts: 6

Thanks: 10 times
The page in the image does not exist, it's the URL that I want to direct from. (Old URLs from our current site that we are redirecting to new pages in the CMS.) The landing page does exist.
katie_able_support  
#7 Posted : Friday, October 11, 2019 5:02:04 PM(UTC)
katie_able_support

Rank: Advanced Member

Groups: Developers, Registered, HelpDesk, System
Joined: 10/29/2018(UTC)
Posts: 72

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Well, I don't think the feature is broken, so I wonder if there is some other issue outside of AbleCommerce.

This is not my area of expertise, so hopefully on Monday we can get an answer from someone else on the team.

Thanks
Katie
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.