logo
Welcome to our new AbleCommerce forums. As a guest, you may view the information here. To post to this forum, you must have a registered account with us, either as a new user evaluating AbleCommerce or an existing user of the application. For all questions related to the older version of Gold and earlier, please go to forums.ablecommerce.com. Please use your AbleCommerce username and password to Login. Forums Registration.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Joe Payne @ AbleMods LLC  
#1 Posted : Thursday, February 11, 2021 9:10:35 AM(UTC)
Joe Payne @ AbleMods LLC

Rank: Advanced Member

Groups: HelpDesk
Joined: 11/9/2018(UTC)
Posts: 150

Thanks: 38 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
I'm getting a 404 when clicking a link entry in the Catalog-Browse page. These are entries that have an Internet Explorer icon for the catalog entry. This is on a db upgraded from Able Gold.

Quote:

/Admin/Category/EditLink?CategoryId=321&LinkId=830


Capture.JPG (35kb) downloaded 5 time(s).

Wanna join the discussion?! Login to your AbleCommerce Forums forum account. Forums Registration.

mazhar  
#2 Posted : Thursday, February 11, 2021 10:04:50 AM(UTC)
mazhar

Rank: Administration

Groups: Admin, Administrators, HelpDesk, System, Authorized User, Developers, Registered
Joined: 10/5/2018(UTC)
Posts: 78

Thanks: 6 times
Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
Is this an upgraded install having links in it?
Joe Payne @ AbleMods LLC  
#3 Posted : Thursday, February 11, 2021 10:41:20 AM(UTC)
Joe Payne @ AbleMods LLC

Rank: Advanced Member

Groups: HelpDesk
Joined: 11/9/2018(UTC)
Posts: 150

Thanks: 38 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Yes it's an upgrade from Gold R12SR2
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.