logo
Welcome to our new AbleCommerce forums. As a guest, you may view the information here. To post to this forum, you must have a registered account with us, either as a new user evaluating AbleCommerce or an existing user of the application. For all questions related to the older version of Gold and earlier, please go to forums.ablecommerce.com. Please use your AbleCommerce username and password to Login. Forums Registration.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
speedythinker1832579  
#1 Posted : Thursday, September 5, 2019 12:29:20 PM(UTC)
speedythinker1832579

Rank: Member

Groups: Authorized User, Developers
Joined: 5/20/2019(UTC)
Posts: 26

Thanks: 1 times
I tried change shipping address on both Firefox and Chrome but the 'Save' button won't show any effect.
I think it is a bug

Thanks
Marco

Wanna join the discussion?! Login to your AbleCommerce Forums forum account. Forums Registration.

katie_able_support  
#2 Posted : Friday, September 6, 2019 6:58:39 AM(UTC)
katie_able_support

Rank: Advanced Member

Groups: Developers, Registered, HelpDesk, System
Joined: 10/29/2018(UTC)
Posts: 50

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hi Marco,

There are a few different places where the shipping address can be edited. Please explain what steps you are taking so we can try to reproduce it here.

Thanks
Katie
speedythinker1832579  
#3 Posted : Friday, September 6, 2019 12:15:46 PM(UTC)
speedythinker1832579

Rank: Member

Groups: Authorized User, Developers
Joined: 5/20/2019(UTC)
Posts: 26

Thanks: 1 times
Hello Katie:

I tried two different way and both failed.

1) Order Manger -> Click order number -> Click Address -> Edit Shipment address -> Failed

or

2) Order Manger -> Click order number -> Click Unshipped tab -> Click Edit Ship to Address -> Click Save -> No effect



Marco
shari  
#4 Posted : Wednesday, September 11, 2019 6:23:45 AM(UTC)
shari

Rank: Member

Groups: Admin, Authorized User, Registered, Developers
Joined: 10/5/2018(UTC)
Posts: 14

Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Hi Marco,

I have tried to reproduce the issue but wasn't able to reproduce.

Can you please share the screenshots if possible. Also please mention that are you editing the address from pop up window?
For me, on clicking the Save button the pop up disappears with a success message.

Also if you can see if there are any errors on clicking the Save button.
Open your browser console Network Tab before clicking Save button. (press F12 to open or right-click on the page and click inspect element)

On clicking the Save button please see the response. If there are any errors please share so that we can get any idea.

Thanks

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.